Speciální služby

Náhradní vůz zdarma
Poskytnutí náhradního vozidla. Náhradní vůz Vám bude poskytnut zcela ZDARMA, pokud jste účastníky dopravní nehody a nejste viníkem vzniklé nehody. Náhradní vůz Vám bude zapůjčen po celou dobu opravy Vašeho vozu.
Pro držitele karet ZTP a ZTP/P
Právě pro Vás je určena speciální služba spočívající v maximálním pohodlí při servisování Vašeho vozu. Ať již potřebujete přezout kola, vyměnit olej, novou STK, nebo jen prohlédnout Váš vůz po technické stránce. Stačí nás pouze kontaktovat na domluvu termínu, který je pro Vás vyhovující a vše ostatní zařídíme za Vás. Pro Vaše vozidlo si přijedeme, opravíme a zase Vám jej v pořádku vrátíme. Po celou dobu budete mít k dispozici náš náhradní vůz zcela ZDARMA.
Poradenství při pořízení vozu
Chystáte se pořídit ojetý vůz a nevěříte prodejci? Nejste si jisti zda byl vůz havarovaný? Chcete znát kompletní servisní historii? Pokud chcete mít jistotu dobré koupě, kontaktujte nás. Pomůžeme Vás s výběrem vozu a prověříme jeho stav.
Tato služba obsahuje:

-Výpis paměti závad řídících jednotek vozu ( koncern VW)
-Měření tloušťky laku karoserie
-Kontrola vozu na zvedáku v našem servise ( uložení ramen,    čepy, výfuková soustava, brzdy,…)
-Podrobná kontrola všech spár karoserie
-Kalkulace potřebných investic do opravy vozu
-Na přání zákazníka zjištění servisní historie a certifikát od společnosti CEBIA ( + 498,-)
Za všechny tyto činnosti zaplatíte pouze 500,- korun. V případě výpisu historie vozu + 498,- (CEBIA).
 
 
 
www.stavebni-firma.net - stavební firma |  www.hodinovy-manzel-brno.net - hodinový manžel Brno |  www.radimprat.cz - cukrařina a studená kuchyně |  www.carodejka.org - magické služby, masáže |  www.kolaberka.cz - prodejce jízdních kol |  www.solitary.cz - bezpečnostní agentura |  www.vytvarka.net - ZUŠ, výtvárná škola